Publicaties

Markant magazine

Markant magazine, mei/juni 2021 – Lees het hele artikel hier

Knack Weekend

Knack weekend, juni 2021 – Lees het hele artikel hier

Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad , april 2021 – Lees het hele artikel hier of download PDF

Mezza magazine

Mezza magazine , april 2021

Volkskrant magazine

Volkskrant magazine , april 2021

Libelle België

Libelle België #8, 25 februari 2021 – Een sneak preview van ons boek: onze route over het Italiaanse eiland Sardinië. De eerste voorpublicatie + een interview over onze fietsreis door Europa.

Fietssport magazine

Fietssport Magazine #3, september 2020 – Een interview over hoe we ooit zijn begonnen met reizen op de fiets, over ons aankomende boek ‘Ga op de fiets’ en over de vernieuwde LF Kustroute, die we vlak daarna fietsen.

Nederland Fietsland

Vanaf april 2019 – In opdracht van de organisatie Nederland Fietsland fietsen wij de nieuwste landelijke icoonroutes. Het blijft niet bij fietsen: we schrijven er ook over en brengen de routes in beeld. De Maasroute reden we in april 2019, de Zuiderzeeroute in juni 2020 en de Kustroute in september 2020.

Soigneur / Explore More Cycling Club

Augustus 2017 – Voor het online verhalenkanaal van het wielertijdschrift Soigneur, Exploremore.cc, hebben we onze fietstocht van Rotterdam naar Londen en terug in beeld gebracht. In vijf dagen, met een totaal van ruim 500 kilometer, fietsten een rondje naar de Engelse hoofdstad. En weer terug.