Fietsroutes

In de afgelopen jaren hebben we een hoop routes gefietst: in eigen land, in onze buurlanden en ver daarbuiten. Routes waarvan een enkele etappe al een avontuur is en routes waar je wekenlang van kunt genieten. Zelfbedachte routes en compleet bewegwijzerde routes. Fietsroutes die van stad naar stad lopen en fietsroutes die je van land naar land leiden of zelfs meerdere landen doorkruisen.

In ons boek lees je onze verhalen en ervaringen van onze 15 favoriete routes in Europa. Hier vind je meer informatie, een routekaart én de GPS-bestanden van deze routes (en meer).

Fietsen in Nederland

Onze 15 favoriete fietsroutes

Paklijst

Leuk al die routes, maar wat moet je nou allemaal meenemen als je op de fiets reist? Dat hoeft niet veel te zijn, sterker nog: alles wat thuislaat is mooi meegenomen.

Een (toer)fiets, waterdichte fietstassen en combi-pedalen. Een lichtgewicht tent, camping stove, merinowollen kleding, bandenlichters en heel veel binnenbanden. Wil je precies weten wat wij bij ons hadden? Met welke fietsen en fietsonderdelen we erop uit zijn getrokken? Bekijk hier de paklijst van onze reis door Europa.