Rondje Mastbos Breda

Breda, de parel van het zuiden, maakt zijn naam steeds weer waar. Deze route begin én eind je bij ons favoriete fietscafé Kamu. Daarna ga je via de stad richting het Mastbos, over de heide, door omliggende dorpjes. Je rijdt voornamelijk over asfalt, maar zo nu en dan tref je een gravelpad. Prima te doen met een racefiets of een stadsfiets.

Bjorn van Bjornrides.cc heeft speciaal voor Kamu een serie ritten in Breda en omgeving samengesteld. De meeste daarvan zijn puur gravel, maar deze is voornamelijk asfalt en maar een klein beetje gravel.


* Hulp nodig bij het openen van een gedownloade fietsroute? Lees hier hoe je een gpx-bestand gebruikt.

On a bike fietsroute Breda Mastbos NRC

Over Kamu Breda

Kamu is niet een fietsenwinkel zoals je gewend bent – het is beter dan dat. Een shop vol met niche fietsmerken en accessoires. Je stelt samen met eigenaar Ralf (en co) jouw custom fiets samen, precies zoals jij ‘m hebben wilt. Of je nu een mountainbike, gravel-, race-, of stadsfiets wilt, bij Kamu is het raak (en stel zeker al je vragen, zij hebben de antwoorden).

Kamu draait om het leven op en om de fiets. Dit fietscafé biedt daarom ook allerhande workshops, events, races en gewoon heel lekkere koffie aan. En taart. En biertjes.

Bekijk de website van Kamu.