Bestel ons boek nu!

Het afgelopen jaar zijn we druk aan het schrijven geweest voor ons allereerste, eigen boek samen met en met dank aan Uitgeverij Fjord. ‘Ga op de fiets’ is een mix van persoonlijke fietsverhalen, tips en routes, mooie foto’s en illustraties. Geen dik koffietafelboek, maar wel een boek dat je graag tijdens de koffie doorneemt. Een roman, een handboek en een reisverslag in één.

En ja ja ja! Nu is het zover: je kunt ons boek alvast bestellen!!! Ga naar de webshop van Uitgeverij Fjord en vul de code ONABIKE in om kans te maken op persoonlijke aflevering door ons! Want zodra we het boek in handen hebben, rijden we een heuse Fietsboektour – op de fiets door Nederland om ons boek misschien wel bij jou langs te brengen!

‘Ga op de fiets’ komt eind maart uit. De kanscode ONABIKE is geldig t/m 31 maart 2021.

2 thoughts on “Bestel ons boek nu!”

  1. Hee Hans! Jaa wat goed, nu al bijna uit ? Heel leuk dat je ‘m hebt besteld! Voor dit jaar staat sowieso de nieuwe LF Waterlinie route op de planning en wie weet ook nog een ritje naar het buitenland, maar dat is helaas nog niet zo zeker..

    Reply

Leave a Comment

two + 19 =