2020: een nieuw jaar, een nieuw avontuur?

Hoera! We zijn weer thuis, in Nederland. Vanaf Faro zijn we terug naar Rotterdam gevlogen, waar onze families ons opwachtten – hierover lezen jullie later meer, want jullie hebben nog twee blogs van ons tegoed :-).

Inmiddels is Kerst voorbij gevlogen en er staat een nieuw jaar voor de deur. 2019 was het jaar van onze eerste lange fietsreis (en zeker niet de laatste), van grote avonturen en van warme ontmoetingen. Nu we thuis zijn dringt dat pas echt goed tot ons door en des te meer beseffen we: we willen meer. Meer fietsreizen, meer van de wereld zien, meer mensen ontmoeten. Hele dagen in beweging, hele dagen buiten, hele dagen avontuur – we kunnen er simpelweg geen genoeg van krijgen. Reken er dus maar op dat we in 2020 weer op pad gaan. Geen idee waarheen, maar we gaan.

En we hopen dat jullie ook op avontuur gaan. Dat we jullie hebben geïnspireerd of zelfs gemotiveerd om de fiets te pakken en erop uit te trekken – . Wij zijn in ieder geval wel erg geïnspireerd door jullie, want wat hebben jullie veel tijd en aandacht besteed aan onze blogs. Bedankt daarvoor, bedankt voor alle vragen en aanmoedigingen en bedankt voor alle traktaties. Jullie hebben onze reis een extra dimensie gegeven!

Bedankt en een geweldig 2020 toegewenst! We hopen dat jullie nog lang meegenieten met onze verhalen en foto’s.

Liefs, Laura & Irene

0 thoughts on “2020: een nieuw jaar, een nieuw avontuur?”

  1. Wat heb ik genoten van jullie mooie fiets verhalen ,keek er elke week weer naar uit ,ik ben ook erg benieuwd naar jullie volgende fiets reis en echt een super prestatie w as t jullie hebben gedaan groetjes Anja

    Reply
  2. Ik heb genoten van jullie verhalen – over fietsen, andere landen en andere mensen (en heel veel lekkere dingen). Graag tot nog-es, dus!

    Reply

Leave a Comment

2 × 5 =