Van Dresden naar Berlijn

3 dagen, 330 kilometer

Ons tweede fietsavontuur! We zitten in de trein vanuit Praag naar Dresden en terwijl we naar buiten kijken zien we de mooiste wegen aan ons voorbij schieten. Tegelijkertijd zeggen we: We hadden dit ook best kunnen fietsen.

In Dresden stappen we uit en fietsen naar ons eerste verblijf: een heel knusse trekkershut. Het houten huisje staat in de tuin van een Villa Kakelbont-achtige huis dat bewoond wordt door heel lieve mensen. Ondertussen rennen de konijnen, honden, katten en kinderen om ons heen. Dit is een goed begin.

Dag 1: Dresden – Torgau

110 kilometer / bloedhitte

Dag 2: Torgau – Lutherstadt Wittenberg

70 kilometer / bloedhitte en onweer

Dag 3: Wittenberg – Berlijn

110 kilometer / regen en een piepklein zonnetje

Leave a Comment

fifteen − eleven =